вторник, 19 април 2016 г.

Монохромен минималистичен хотел с изглед към океана

Ако се намирате в малкото курортно градче Сан Хосе дел Кабо (Мексико) е невъзможно да не минете покрай най-новия хотелски комплекс на брега на Тихия океан. Mar Adentro е изпълнен в идеален монохромен белоснежен стил. Светлите стени на хотела буквално блестят на ярката слънчева светлина, а главната атракция в апартаментите е невероятната гледка към безкрайната океанска шир.
Преди няколко месеца архитект Miguel Angel Aragones завърши работата по проектирането и строителството на забележителния комплекс.
За доминиращ цвят на постройките е избран ослепително белия. Нещо повече, всички предмети в интериора също са в бяло и оттенъците му.
Mar Adentro се намира в чертите на града, но и на достатъчно разстояние, за да могат гостите на комплекса да почувстват уединение  и покой.
Хотелският комплекс се състои от шест корпуса изпълнени от стоманобетон и стъкло. Апартаментските единици са общо 206 броя, освен тях на разположение е и уникален спа-салон и търговски център.
Луксозните апартаменти предлагат възможност гостите да поръчват различни услуги, осигуряващи максимален комфорт.
Това могат да са индивидуални възглавници с различни размери и конфигурации, ароматерапия, частен готвач. Във всички апартаменти е налична вградена функция "умен дом".






Източник и илюстрации: www.novate.ru