събота, 15 декември 2012 г.

Google с нов офис в Торонто

Днес ще ви предложим виртуална разходка в новооткрития  офис на Google в Торонто. Както е добре известно от Google обичат да глезят своите сътрудници с невъобразими (особено за нашите възприятия) удобства. Петте етажа на реновираната офис сградата включват в себе си всичко необходимо за творческия труд и пълноценната почивка на сътрудниците на компанията. Креативните дизайнери са материализирали поредните си изумителни идеи. Основната концепция на този проект е движението.
Новия офис е оборудван с мисъл за здравето на ценните сътрудници, осъществено чрез възможността да прекарват повече време в движение, придвижвайки се из помещенията на сградата.
Например, на всеки етаж е предвидена кухня със свои специфични закуски и напитки, което е причина желаещите да се подкрепят с точно определен продукт да се разходят. Аналогично стоят нещата и със стаята за развлечения. Освен това, в офиса има и такива нетипични възможности, като здравото изпотяване във фитнес зала, разтоварваща разходка в градината на покрива или пък ободряваща игра на миниголф.
Източник и илюстрации: www.24gadget.ru