сряда, 11 декември 2013 г.

PocketBook CAD Reader – здрав четец за проектанти

Компанията PocketBook повдигна завесата пред CAD Reader – е-четец под управление на Android, предназначен за професионалисти в сферата на архитектурата и инженерството, съобщава авторитетното технологично издание "TechNews.BG".
Специалният компонент в това устройство е Fina екранът, проектиран да показва изображения и чертежи, направени с програми като AutoCAD и Autodesk. Технологията Fina не добавя тегло към устройството, така че CAD Reader остава лек и мобилен.
Проектантските компании могат да ползват CAD Reader на самите строителни площадки. PocketBook пусна първо официално видео, което показва предимствата и удобството при работа с четеца.
CAD Reader замества хартията, като побира десетки проекти. Устройството издържа на падане и заливане с течност, леко е и може да работи до две седмици на батерия.
Проектантският е-четец предоставя 13,3-инчов екран и може да се използва с писалка Wacom. Устройството разчита на процесор с тактова честота 1GHz, допълнен с 2GB RAM, и батерия с капацитет 8000 mAh. Цената все още е не известна.
Източник и илюстрация: http://technews.bg