събота, 10 декември 2011 г.

Жилищна сграда Milano Residences в Манила

В столицата на Филипините Манила започна строежа на разкошна жилищна кула "Milano Residences", проектирана от архитектурната компания "Broadway Malyan". Сградата може да се похвали не само с ефектен екстериор, но и с изключително стилни интериори, разработени от дизайнерите от студио "Versace Home". Всичко това е допълнено със съвременни екологични решения и дружелюбен персонал, съответстващо на най-висок клас обслужване.
На различни нива в сградата ще бъдат устроени богато озеленени градини и балкони. Чудесен начин обитателите на сградата да се почувстват по-близо до природата.
Особено внимание в проекта е отделено на екологията: предвидени са високоефективна система за естествена вентилация, проектирана е система за събиране на дъждовната вода и използването и за поливане на растенията, осигурено е добро естествено осветление на помещенията.
Създаването на 54-етажния жилищен небостъргач, разполагащ с 340 апартамента, се обяснява с повишената необходимост в Азия от луксозни жилища. Планира се сградата да бъде завършена през 2015 година.
Източник и илюстрации: http://www.arhinovosti.ru