петък, 28 февруари 2014 г.

Просторен апартамент със свеж и модерен интериор

Свежият и съвременен интериор на този апартамент, разположен в словашкия исторически град Бойнице (Bojnice), очарова с уют, топлина и изразителен дизайн.
Комфортният и просторен дом, проектиран от "RULES Architekti" е получен чрез обединяване на два по-малки апартамента. В жилището с характерна голяма дневна и впечатляваща тераса с чуден изглед към града е отразено желанието на собственика за лек, ненатрапващ се и функционален дизайн, изискващ минимална поддръжка.
В помещенията присъстват много дървени елементи, внасящи усещане за топлина. В дневната зона се сливат пространствата на дневна, трапезария и кухня. В обзавеждането на дневната се открояват два красиви черни дивана. Елегантни бели масички за кафе внасят нужния контраст в противовес на цвета на диваните. Дългите тъмни завеси при нужда подчертават и защитават личното пространство.
Що се отнася до цветовете - преобладават черен, бял, сребрист и разбира се дървесни текстури. Необичайната смес от дърво, блестящи повърхности и неръждаема стомана допринася за създаването на стилна и привлекателна съвременна атмосфера.
Повече за творчеството на авторите може да откриете на уеб адрес: www.rules.sk
Източник и илюстрации: http://poshouse.ru