петък, 25 февруари 2011 г.

iCon Bed - легло за iманиаци

Потребителите, които са влюбени в своя iPad и не могат да се разделят с него дори и по време на сън, най-накрая може да се отпуснат и да поспят в това разкошно легло.
Има много причини за да вземем iPad-a в леглото (признайте, много от вас го правят) - за да гледаме любим филм, да поиграем, да проверим пощата или да си напишем мемоарите - има хиляди варианти! Но къде бихте сложили любимата си джаджа, когато все пак решите да поспите? На пода? На шкафчето до вас? А може би на стола? От компанията "Hollandia International and Therapedic" предлагат на всички почитатели на "ябълката" свой вариант за легло - iCon Bed. С това легло ще разполагате със специално място, на което вашият безценен iPad ще се чувства уютно и в безопасност. Опциите заложени в интернет-леглото са: специална облегалка с две iPad док-станции и акустична система с усилвател 250 W, което я прави идеална за мързеливците, които не искат да се измъкнат от завивките.
Легло се произвежда в повече от 200 варианта на цветовете и текстурите. А специалният фирмен 3D матрак е невероятно допълнение способно да ви докара до френетична радост. Цената на леглото подхожда на кралски особи и базовите моделите стартират от 20 000 USD. Така, че какво чакате и какво му мислите? Купувайте го и приятно инсталиране, пардон, сглобяване.
http://www.about-ipad.ru/